Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συνεχίζονται οι προπονήσεις φυσικής κατάστασης του αγωνιστικού τμήματος του Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ στην έδρα του συλλόγου μας,στην πλάζ Αρετσού!
Στόχος του προγράμματος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών πριν απο την έναρξη τον επίσημων υποχρεώσεων της χειμερινής περιόδου.!
Το επίσημο πρόγραμμα απο 12/10/2007 μεχρι 12/12/2007 είναι το παρακάτω:

ΤΕΤΑΡΤΗ : 20:00 -21:30 ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 20:00 -21:30 ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ : 11:00 -12:30 ΠΛΑΖ ΑΡΕΤΣΟΥ

Στο πρόγραμμα της εβδομάδος θα υπάρξει ακόμα μία μέρα προπόνησης που θα χρησιμοποιηθεί απο τούς αθλητές των ομάδων ΑΓΕΝ και Π2-Κ2 για γυμναστήριο ,θέμα το οποίο χειρίζεται τό Δ.Σ τού συλλόγου(αξιολόγηση προσφορών γυμναστηρίων)και θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι μόνιμο και συμμετέχουν οι αθλητές των παρακάτω
ομάδων:
ΑΓΕΝ--Π2/Κ2--Π1/Κ1

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:
1)Κατσίκας Σταμάτης
2)Πετεφούντας Διονύσης

Οί συμμετοχές και η πρόοδος των αθλητών καταγράφονται και αξιολογούνται και στο τελος κάθε μήνα θα δημοσιεύονται στο μπλόγκ του συλλογου!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ είναι ο μόνος σύλλογος που παρήγγειλε και παρέλαβε τα καινούργια αγώνιστικα σκί των αθλητών(ουτε η εθνικη ομάδα δεν τα έχει παραλάβει ακόμα!) στο σύνολο 26 ζευγάρια σκί τα οποία παρέλαβέ στην προπόνηση το καλοκαίρι στον παγετόνα απο τις 8/08/2007 κατι το οποίο ηταν πολύ συμαντικό δίοτι οι αθλητές είχαν την δυνατότητα να ξεκινήσουν την προετοιμασια τους για την νέα αγωνιστική χρονιά
με τον καινούργιο τους υλικοτεχνικό εξοπλισμό !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ καλεί τους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος και τού φυτωρίου να παραδώσουν τίς εκθέσεις τους για τα υλικά( βάξ,πορτες,τρυπάνια.κλπ)που θα χρειαστούν για την σεζόν 2007-2008 στα γραφεία του συλλόγου,έτσι ώστε να ξεκινήσει η παραγγελία.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Σ.Χ.Ο ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ ανακοινωνεί ότι ξεκίνησε η διαδικασία κατάθεσης προσφορών προς τον σύλλογο απο εταιρίες μίσθωσης και ενοικιασης αυτοκινήτων για τα 3 9θέσια βαν που θα χρειαστεί ο σύλλογος μας την χειμερινή σεζον 2007-2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: