Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Μπράβο Βεατρίκη και Μιχάλη!!! Χρυσό μετάλλιο ο Μιχάλης Δέλλιος!!





Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο ΧΚ Βίγλα ο 2ος Περιφερειακός Αγώνας στην κατηγορία Παίδων 2 - Κορασίδων 2 Βόρειας Περιφέρειας στην γιγαντιαία τεχνική κατάβαση. Οι αθλητές μας είχαν εξαιρετική απόδοση και ο Μιχάλης Δέλλιος στο τρίτο αγώνισμα κατέκτησε την πρώτη θέση!!!!! Ηταν μια δικαίωση για τον Μιχαλη μετά την επίπονη προπόνηση της φετινής σεζόν. Η σταθερότητα του αθλητή φάνηκε και στα τέσσερα αγωνίσματα αφού πλασαρίστηκε σε όλα σε θέσεις μέσα στην εξάδα. Στο πρώτο αγώνισμα κατέκτησε την 5η θέση, στο 2ο επίσης την 5η θέση και στο 4ο κατέλαβε την 6 θέση. Σε αυτούς τους αγώνες όμως ξεχώρισε και μια αθλήτρια του συλλόγου η Μακρή Βεατρίκη η οποία μετά την πολύ καλή απόδοσή της κατέλαβε την 3η θέση στο 1ο αγώνισμα!! Επίσης η Βεατρίκη κατετάγη 4η στο 3ο αγώνισμα αποδεικνύοντας την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτό τον καιρό. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα αλλά και οι υπόλοιπες θέσεις των αθλητών μας στον ανανεωμένο και σαφώς βελτιωμένο ιστότοπο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας.
2ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Π2-Κ2 ΒΠ ΓΤΚ (4ο ΑΓΩΝΙΣΜΑ)

2ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Π2-Κ2 ΒΠ ΓΤΚ (3ο ΑΓΩΝΙΣΜΑ)

2ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Π2-Κ2 ΒΠ ΓΤΚ (2ο ΑΓΩΝΙΣΜΑ)

2ος ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ Π2-Κ2 ΒΠ ΓΤΚ (1ο ΑΓΩΝΙΣΜΑ)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

se euxaristo polu alexandre!na rotiso omos pos tha balo mono tin diki mou diadromi sto enternet!?dn ksero pos na to kano auto !ama thleis na mou peis na to email mou mikegiant@hotmail.com!dellios!