Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



Με σπουδαίες διακρίσεις που αντανακλούν στη φυσιογνωμία του συλλόγου, επέστρεψε η αποστολή της αγωνιστικής ομάδας του ΕΣΠΕΡΟΥ από το Pamporovo της Βουλγαρίας, όπου συμμετείχε στους διεθνείς αγώνες FIS που διεξήχθησαν στις 27 και 28 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα η αθλήτρια Μαυρίδου Παρασκευή πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις ανέβηκε στο βάθρο των νικητών και τις δύο ημέρες καταλαμβάνοντας την 3 και 2 θέση, κάνοντας την πρώτη ημέρα τον καλύτερο χρόνο στην 2 διαδρομή.
Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία επιτυχία μεγάλου βεληνεκούς, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου ένας αθλητής του, πετυχαίνει μια τέτοια διεθνή διάκριση μπαίνοντας στο βάθρο των νικητών σε αγώνα στο εξωτερικό. Πέρα της Μαυρίδου και οι υπόλοιποι αθλητές είχανε πολύ καλές αποδόσεις και πλασαρίσματα με επικεφαλής τον Μιχάλη Δέλλιο που κατέβηκε κάτω από τους 110 βαθμούς FIS στην πρώτη του χρονιά στην κατηγορία βάζοντας έτσι σοβαρή υποθήκη για μελλοντικές επιτυχίες.
Παπαγεωργίου Νίκος και Ζιώγας Αλέξανδρος πραγματοποίησαν τις καλύτερες διαδρομές της σεζόν και κατάφεραν να κατεβάσουν την βαθμολογία (FIS) τους στους 150 και 180 βαθμούς αντίστοιχα. Παπαδόπουλος Απόστολος ,Παπαχατζής Νίκος και Καμπέρογλου Κωνσταντίνος δεν κατάφεραν να τερματίσουν.

Οι αθλητές συνεχίζουν το πρόγραμμα των διεθνών αγώνων με την Μαυρίδου και τον Δέλλιο να αγωνίζονται σε συνεχόμενους αγώνες (8 στο σύνολο,4SL-4GS)το διάστημα 4 με 16 Απριλίου στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο Courchevel και Val Thorens ενώ ο Παπαγεωργίου, ο Παπαχατζής και ο Ζιώγας βρίσκονται στο Bansko της Βουλγαρίας όπου συμμετέχουν σε έναν αγώνα SL και έναν GS.

Σπουδαία διάκριση για τον σύλλογο και στην κατηγορία των παίδων και κορασίδων όπου η αθλήτρια μας Δρακάκη Αναστασία συμμετείχε βάσει βαθμολογίας στον διεθνή αγώνα παίδων στο Abetone στην Ιταλία.

Τέλος ο σύλλογος πραγματοποιεί από της 5 έως της 10 Απριλίου ένα mini camp προετοιμασίας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καιμακτσαλάν με σκοπό την βελτιώσει της τεχνικής κατάρτισης των νέων αθλητών ,αλλά και την γρηγορότερη προσαρμογή τους στην αγωνιστική ομάδα.

Αποδεικνύεται λοιπόν και στην πράξη ότι η σωστή προγραμματισμένη δουλεία του τεχνικού team και της διοίκησης του συλλόγου ,όλο το προηγούμενο διάστημα είχε της στοχοποιήσεις του , η υλοποίηση των οποίων απλά τις επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τα λόγια είναι περιττά όταν πρόκειται για αυτά τα παιδιά !! Οι πράξεις τους αποδεικνύουν την ικανότητα τουσ σε όλουσ τουσ τομεις. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΒΙΒΗ ΣΤΑΜΑ ΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ !